Jocuri / Jocuri cartoon network vechi / Primarul din Powerpuff Girls

Primarul din Powerpuff Girls

Are urmatoarele etichete: , , , ,
Cum se joaca: Pentru a nu face jocul sa para mai complicat, creatorii au decis sa puna drept comanda de control mouseul. Misca in ce directie doresti, si sari peste obiecte apasand pe clickul din stanga.

De cele mai multe ori, intr-un desene care se stie de la inceput ca va avea multe serii, se creeaza mai multe personaje atragatoare la public din simplul motiv, sanse mai mari de succes. Despre asta vorbim si in cazul nostru, mai exact serialul Powerpuff Girls unde pe langa cele trei eroine, primarul orasului este o figura amuzanta care merita toata atentia. Pentru ca fetitele noastre au plecat pentru o zi in vacanta departe, toti raufacatorii din oras auzind aceasta veste au dat buzna in oras sa faca rau. Lucrurile nu stau insa asa, primarul fara nicio ezitare a intervenit insa fara prea multe sanse caci el si cu secretara lui nu fac fata tuturor infractorilor. Tu insa esti asistentul lui secret, si il vei ajuta sa se fereasca de razele ultrasonice trimise de Fuzzy Lumpkins. Aduna si merele trimise de Sara Bellum pentru a reface sanatatea in caz ca ai fost lovit de o raza.

Cautari recente miniclip

  • jocuri veci bani
  • cele mai vechi jocuri de pe cartoon network
  • jocuri carton network vechi
  • cartunvechi
  • jocuri care marg pe drum
  • jocuri cu primari
  • jocuri cu sara


Place jocul

Vezi toate jocurile din categoria Jocuri cartoon network vechi

Comenteaza Primarul din Powerpuff Girls

  1. Mateo pe November 1st, 2012 spune:

    Ce rau imi pare ca nu pot sa joc cu blossom, bubbles sau buttercup. Dar chiar si cu primarul ma multumesc, pentru ca e super de treaba si funny cum ai spus si tu.

Spune ce crezi despre acest joc